خواص لیمو ترش
آذر ۱۳, ۱۳۹۸
راهکارهایی برای ریزش مو
دی ۳, ۱۳۹۸

حساسیت مواد غذایی و طب سوزنی


حساسیت مواد غذایی و طب سوزنی

هر ساله میلیونها نفر در دنیا دچار واکنش‌های آلرژیک به مواد غذایی می‌شوند.گرچه اکثر حساسیتهای غذائی علائم نسبتا خفیف و جزئی دارند، اما برخی از آلرژی های غذایی می‌تواند واکنش های بسیار شدیدی ایجاد کنند و حتی ممکن است زندگی فرد را به خطر بیندازد.


کدام مواد غذایی حساسیت زا هستند؟

در حالی که بیش از 160 نوع مواد غذایی می‌توانند واکنش های آلرژیک در افراد مبتلا به آلرژی غذایی ایجاد کنند، هشت نوع ماده غذایی به عنوان حساسیت زای مهم مشخص شده اند. این مواد غذایی 90 درصد از واکنش‌های آلرژیک غذایی را تشکیل می‌دهند و در اکثر غذاهای مصرفی وجود دارند. این هشت ماده غذایی عبارتند از‌:

شیر، تخم مرغ، ماهی (به عنوان مثال ماهی قزل آلا)، غذاهای دریایی مانند خرچنگ، صدف، میگو،
آجیل(مانند گردو)، بادام زمینی، گندم، سویا.

پس از مصرف غذاهای حساسیت زا، فرد مبتلا به آلرژی غذایی ممکن است یک واکنش آلرژیک شدید و خطرناک به نام شوک آنافیلاکسی داشته باشد که منجر به اختلالات بسیار جدی می‌شود. برخی از این اختلالات عبارتند از :
_مسدود شدن راه های هوایی در ریه
_کاهش شدید فشار خون و ایجاد شوک(شوک آنافیلاکتیک)
_متورم شدن گلو که منجر به خفگی میشود

در ابتدا علائم خفیفی پس از مصرف مواد غذایی حساسیت زا اتفاق می افتد، اگر به سرعت درمان نشود در یک زمان بسیار کوتاه می‌توانند جدی تر شده به طوری که حتی منجر به شوک آنافیلاکسی شوند.

 

علائم حساسیت غذایی را بشناسید:


علائم آلرژی غذایی معمولا از چند دقیقه تا دو ساعت بعد از خوردن غذایی که فرد به آن حساسیت دارد بروز می‌کند. واکنش‌های آلرژیک می‌توانند شامل مواد زیر باشند‌؛

ایجاد کهیر، قرمز شدن پوست، احساس جمع شدن یا خارش در دهان، تورم در صورت، زبان یا لب، استفراغ یا اسهال، گرفتگی شکم، سرفه یا خس خس، حواس پرتی یا سرگیجه، تورم در ناحیه گلو یا در تارهای صوتی، سخت نفس کشیدن، از دست دادن هوشیاری.
از مصرف مواد غذایی که باعث ایجاد این علائم می‌شوند باید اجتناب کرد.
افراد مبتلا به آلرژی غذایی باید یاد بگیرند که برچسب مواد غذایی را بخوانند و از  خوردن غذاهای دارای افزودنیهای غیر مجاز اجتناب کنند.  درمان اصلی این است که از غذاهای مورد تردید اجتناب کرده و به منظور تشخیص اقدامات تخفیف دهنده و عکس العمل مناسب در برابر واکنش‌های شدید با پزشکان همکاری و مشورت کنید.


طب سوزنی  یک روش درمان طب چینی برای درمان آلرژی غذایی است.

طب سوزنی با تغییرات هورمونی در بدن سلولهای بدن را به حالت طبیعی باز میگرداند.
در نتیجه واکنش به مواد حساسیت زا کم میشود و یا ترشح موادی که در زمان آلرژی افزایش میابد با طب سوزنی کاهش میابد.
همچنین با طب سوزنی واکنش غیر طبیعی سلولهای بدن به مواد آلرژی زا کم شده یا از بین میرود.
همه این موارد موجبات کاهش یا از بین رفتن آلرژی با استفاده از طب سوزنی است.

قارچ گانودرما

اثر طب سوزنی بر روی سیاتیک

خواص روغن سیاهدانه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *